В Закарпатській області у потічку виявили тіло 57-річного чоловіка

В Закарпатській області у потічку виявили тіло 57-річного чоловіка

13.05.14 08:55 0 682
Минулі вихідні закінчилися трагедією для однієї з родин села Тур’ї Ремети Перечинського району. Обідньої пори 11 травня на пункт зв’язку 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про те, що у сільському потічку виявили тіло місцевого 57-річного жителя.

Потопельника посеред потічка завглибшки 30 сантиметрів, знайшла його дружина та відразу сповістила про це сільського фельдшера. Остання, прибувши на місце події, лише констатувала смерть чоловіка та відразу повідомила правоохоронцям та рятувальникам.

Зі слів дружини загиблого, її чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, 10 травня близько восьмої вечора пішов виносити сміття та додому не повернувся. Зазвичай чоловік висипав його з містка в потічок. Ймовірно, чоловік послизнувся на містку, вдарився та впав у воду. На момент виявлення, людина лежала у воді на спині та міцно тримала відро у правій руці.

Остаточні обставини трагедії з’ясовують правоохоронці. При зовнішньому огляді тіла, ознак насильницької смерті в селянина не виявлено.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області за ...

КОМЕНТАРІ