Закарпаття: на Берегівщині призначено нового керівника районної міліції

Закарпаття: на Берегівщині призначено нового керівника районної міліції

13.05.14 14:04 0 708
Начальник управління кадрового забезпечення УМВС області полковник міліції Василь Корсак представив особовому складу та керівництву Берегівського району т.в.о. начальника Берегівського районного відділу міліції - підполковника Миколу Курицю.

На представлені були присутні колишній начальник Берегівського райвідділу полковник міліції у відставці Олександр Яцканич, голова Берегівської райдержадміністрації Іштван Петрушка, міський голова Берегова Золтан Бабяк, Берегівський міжрайонний прокурор Іван Зарева, голова Берегівського райсуду Лайош Гал.

Микола Куриця народився в 1972 році у Хустському районі в селі Н.Бистрий. Навчався у спеціальній школі міліції в м.Івано-Франківськ, здобув вищу освіту в Прикарпатському юридичному інституті МВС. Проходив строкову військову службу у підрозділі особливого призначення Чорноморського флоту, звідки був направлений у складі миротворчих сил на забезпечення громадського порядку під час військового конфлікту у Придністров’ї (Молдавія), де був нагороджений медаллю «За відвагу».

Службу в міліції розпочав у 1993 році з патрульно-постової служби Берегівського райвідділу. Далі працював на посадах помічника слідчого, дільничного інспектора,

оперуповноваженого карного розшуку. З 2004 року займав керівні посади, очолював Берегівський карний розшук. Далі його призначають на посаду першого заступника начальника Берегівського райвідділу міліції. Деякий час він працює в управлінні карного розшуку УМВС керівником одного з підрозділів. Потім знову повертається на посаду заступника начальника Берегівського райвідділу.

З січня 2013 по травень 2014 року очолює Іршавський райвідділ міліції. За даний період Іршавський райвідділ за показниками у роботі займав одне з перших місць в області серед інших райвідділів. Протягом поточного року на території Іршавського району не було допущено жодного конфлікту між політичними силами, всі непорозуміння вирішувались мирним шляхом. Всі резонансні злочини, які були скоєні на території району, були розкриті.

Микола Куриця за період роботи в Іршавському райвідділі постійно проводив зустрічі з активістами різних політичних сил, місцевими громадами, відвідував навчальні заклади, сільські ради. Організував одним з перших серед райвідділів області спільне патрулювання громадських активістів разом з правоохоронцями, що дало позитивні результати.

Під час перебування на посаді начальника Іршавського райвідділу Микола Куриця дотримувався принципу, що, незважаючи на приналежність до тих чи інших політичних партій, посадових осіб, винні повинні притягуватись до відповідальності згідно з чинним законодавством.

Микола Куриця нагороджений відзнаками УМВС та МВС України.

Одружений. Виховує двох дочок.

Інформація Берегівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Журналіст: Росія хоче ...
Наступна новина: Луцьк: відбувся «круглий ...

КОМЕНТАРІ