9 травня в Ужгороді відбулося святкування перемоги над фашизмом у Другій Світовій війні.

9 травня в Ужгороді відбулося святкування перемоги над фашизмом у Другій Світовій війні.

13.05.14 14:50 0 1090
На урочистостях були присутні керівництво УМВС України в Закарпатській області. Під час цього мирного заходу на охорону громадського порядку заступили також працівники УДСО при УМВС України в Закарпатській області.

Як і щороку урочистість розпочалася із складання квітів, після чого ветерани та усі бажаючі вшанувати пам’ять людей, що поклали життя у війні, ділилися спогадами із тими, кому не довелося пережити ті страшні події.

Другим етапом були збори ветеранів на площі біля будинку мерії, звідки усі рушили на ужгородський Пагорб Слави, де горить «вічний вогонь». Зважаючи на напружену ситуацію у нашій країні, ходу супроводжували працівники міліції. У свою чергу працівники УДСО при УМВС України в Закарпатській області забезпечували порядок та несли службу у місцях підвищеного ризику де могла існувати загроза вчинення неправомірних дій, а саме біля державних установ, лікарень та інших стратегічно важливих об’єктів.

На щастя святкування пройшло без ексцесів та конфліктів, чим ще раз ми довели, що ми хочемо жити у мирі, спокої, повазі та солідарності одне до одного.

Ернест Завадський

УДСО при УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ