Ужгородка попалася міліції на крадіжці металу із занедбаного приміщення хімчистки

Ужгородка попалася міліції на крадіжці металу із занедбаного приміщення хімчистки

13.05.14 15:42 0 1078
Серед ночі під час обходу території обслуговування оперативники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції помітили невідому жінку, яка перевозила на візку металеві шматки вентиляційної труби.

Згодом стало відомо, що крадійкою виявилася 41-річна ужгородка, яка ніде не працює, на життя заробляє збиранням скла, пластику та паперу на смітниках міста. Все, що «підбере», здає в приймальні пункти, а зароблені таким чином гроші витрачає на їжу.

Зловмисниця розповіла міліціонерам, що піти до занедбаного приміщення хімчистки їй порадив «приятель по смітнику». Мовляв, хімчистка – це ласий шматок для шукачів металобрухту, тут можна багато чого знайти. Тож довго не думаючи, вона скористалася його порадою. За здобиччю пішла вночі, щоб ніхто не бачив. Поцупила кілька металевих шматків вентиляційної труби, які мала намір продати. Однак їй завадили міліціонери, які раптом з’явилися на її шляху.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкція якої передбачає покарання у вигляді виплати штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Наразі міліціонери перевіряють причетність ужгородки до аналогічних крадіжок комунального та особистого майна громадян. Слідство триває.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Рівненські експерти ...

КОМЕНТАРІ