На Харківщині І. Геращенко і М. Матіос наліпили вареників прикордонникам

На Харківщині І. Геращенко і М. Матіос наліпили вареників прикордонникам

13.05.14 15:17 0 1046
12 травня, нардепи Ірина Геращенко та Марія Матіос відвідали прикордонний загін «Веселе» Харківськоі області. Вони наліпили вареників хлопцям, які там несуть службу.

Про це Ірина Геращенко повідомила на своїй сторінці у Facebook.

На Харківщині І. Геращенко і М. Матіос наліпили вареників прикордонникам. Фото: facebook

« Марія Матіос «припахала» мене наліпити вареників хлопцям-прикордонникам з прикордонного загону «Веселе» Харківської області. Це – кордон з РФ, з Білгородською областю», – написала нардеп. Вона зазначила, що тут спокійніше, ніж на Луганщині чи Донеччині, але хлопці несуть службу по 12 годин на день.

«40 контрактників-прикордонників, 40 мобілізованих, ще 70 військових із Збройних сил України. Живуть у наметах на території прикордонної частини. В основному – це харків’яни. І що цікаво – 20 відсотків мобілізованих в прикордонні війська хочуть продовжити службу. Кажуть: «Краще в наметах, аніж біля телевізорів нервувати. Краще будемо охороняти рідну Харківщину», – розповіла у соцмережі Геращенко.

Вона додала, що у частині було маленьке свято: «День народження командира, пана Мураховського. Вручили маленькі подарунки, а частині – книжки від Марії Матіос з її автографами, бронежилет від нас і... власноруч зроблені вареники з сиром. Чесно – вийшли смачні. Можливо, тому що робили їх під командування генерал-майора Артура Станіславовича.

Ірина Геращенко додала, що перевірити умови перебування військових приїхали і мама та дружина з числа мобілізованих.

Від себе нардеп подякувала хлопцям і генералам, які з ними, за бойовий дух, за те, що вони патріоти. Також вона зазначила, що «терміново потрібно посилювати і укріплювати наші східні кордони, відновлювати застави, щоб жодна терористична рожа сюди не переповзала».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Цьогоріч у Львові в ДТП ...

КОМЕНТАРІ