Державний природознавчий музей у Львові запрошує на проект «День і Ніч»

Державний природознавчий музей у Львові запрошує на проект «День і Ніч»

13.05.14 14:28 0 1091
18 травня у Державному природознавчому музеї у Львові відкриється проект «День і Ніч – 2014», під час якого кожен зможе знайти для себе щось цікаве. Музей буде відкритим для відвідин з 12.00 до 23.00 години. Вхід вільний.

Про це 12 травня передає прес-служба ЛМР.

«Протягом дня запрошуємо ознайомитись з особливостями пристосування тварин до різних середовищ – води, землі, повітря та міста – на виставці «Мистецтво виживання».

У цей час в музеї працюватиме дитячий куточок, де наші волонтери разом з дітьми різного віку через мистецькі засоби пізнаватимуть різноманітний світ тварин.

Ввечері на перегляді відео просто неба з сім’єю чи друзями можна буде поринути у близький, але часто невідомий нам світ природи. А на завершення – презентація моделей львівських дизайнерів, створених з чорновиків дисертацій науковців музею. Скільки паперу витрачають на написання дисертацій і чи можна дати йому третє дихання, експериментували дизайнери і науковці», – зазначили організатори.

Подія відбувається в рамках Міжнародного дня музеїв, Європейської ночі музеїв та проекту «Динамічний музей» фонду Ріната Ахметова «Розвиток України».

Довідка. Програма:

12:00-23:00 – Виставка «Мистецтво виживання» (присвячена різноманіттю пристосувань тварин до життя в різних середовищах). Екскурсії кожні 2 години починаючи з 14:00.

12:00-17:00 – Дитяча програма: «Кольоровий світ» (малюючи, діти зможуть більше дізнатися про особливості пристосувань тварин).

14:00-15:00 – Дитяча програма: Найбільший метелик музею (малювання метелика крейдою на подвір’ї музею).

20:00-23:00 – Природниче відео під відкритим небом.

21:00-23:00 – «Третє дихання» (презентація моделей львівських дизайнерів з чорновиків дисертацій науковців музею).

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Євген Мельник та Андрій ...

КОМЕНТАРІ