На Турківщині розпочалося перепрофілювання лікарень

На Турківщині розпочалося перепрофілювання лікарень

13.05.14 08:54 0 628
Депутати Турківської районої ради надали дозвіл на перепрофілювання пологового та гінекологічного відділень Боринської комунальної міської лікарні.

Пологове та гінекологічне відділення, в яких 15 ліжок, перепрофілюють у гінекологічний відділ на 10 ліжок, включаючи 5 ліжок для патології вагітних.

Окрім того, планується Верхньовисоцьку дільничну лікарні перепрофілювати у терапевтичне відділення №2 «геріатрію», де лікуватимуть людей похилого віку. Відділення буде створюватися на 10 місць при цьому буде затверджено 11 штатних одиниць. По цій лікарні вже підготовлено проект рішення сесії райради.

Питання про перепрофілювання лікарень піднімалось ще в травні 2013 року. Зокрема, тодішній головний лікар Турківської КЦРЛ Михайло Кінь говорив, що крім Верхньовисоцької дільничної лікарні та Боринської комунальної міської лікарні, буде перепрофільовуватися Лімнянська та Ясеницька дільничні лікарні. На базі Лімнянської лікарні заплановано створити хоспіс – медичний заклад для невиліковних хворих. Ясеницьку дільничну лікарню пропонують перепрофілювати в денний стаціонер сімейний типу.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За фактом нанесення ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ