Під час акції «Сушка» в Івано-Франківську фотографії обмінювали на солодощі для сиротинця

Під час акції «Сушка» в Івано-Франківську фотографії обмінювали на солодощі для сиротинця

13.05.14 08:00 0 669
На пішохідній «стометрівці» в центрі Івано-Франківська протягом трьох годин проходила мистецька акція під відкритим небом «Сушка», яку організувала Медична фундація Прикарпаття за підтримки обласного управління сім’ї і молоді. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Біля стоматологічного факультету Івано-Франківського національного медичного університету натягнули мотузку, на якій прищепками закріпили фотографії та малюнки-карикатури, було також виставлено кілька картин.

Можна було підійти, зняти світлину, яка сподобалася, а замість неї прищепити цукерку, шоколадку чи печиво. Так майбутні медики збирали солодощі для одного з дитячих будинків.

Як розповів п’ятикурсник медуніверситету, керівник забезпечення та розвитку проектів Медичної фундації Прикарпаття Олександр Усенко, це соціальний проект допомоги сиротинцям, ще закуплять солодощі за власні кошти, а водночас «це можливість молодим людям показати, що вони знаходять час не лише на навчання чи роботу, а й на захоплення фотографією чи малюванням».

Для акції свої роботи представили один карикатурист, десять фотографів та два художники з Івано-Франківська і Львова. Загалом було до сотні робіт.

Таку мистецьку акцію в Івано-Франківську провели вперше.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Іршавщині ...
Наступна новина: В Україні ...

КОМЕНТАРІ