Володимир Дитюк зустрівся з головою Львівського відділення Міжнародної поліцейської асоціації Василем Рабошапко

Володимир Дитюк зустрівся з головою Львівського відділення Міжнародної поліцейської асоціації Василем Рабошапко

13.05.14 15:58 0 605
Зустріч голови Львівського відділення Міжнародної поліцейської асоціації ветерана органів внутрішніх справ Василя Рабошапко з начальником Управління Володимиром Дитюком була присвячена питанням реформування органів внутрішніх справ у тому числі транспортної міліції.

Зовсім недавно генерал-майор міліції Василь Рабошапко очолював Управління МВС України на Львівській залізниці та Головне Управління МВС України у Львівській області тому не дивно, що Львівське відділення Міжнародної поліцейської асоціації виступило організатором міжнародного «круглого столу» «Революція гідності і трансформація правоохоронної системи в Україні».

У роботі «круглого стопу» приймуть участь народні депутати України, представники органів державної влади, правоохоронних органів, навчальних закладів юридичного профілю Польщі та Львівщини, центральних та регіональних засобів масової інформації.

У ході обміну думками щодо діяльності міліції в умовах трансформації економіки Василь Рабошапко та Володимир Дитюк прийшли до висновку про необхідність проведення структурних змін в організації діяльності транспортної міліції. Володимир Дитюк повідомив про пропозиції, які були напрацьовані в Управління та направлені в МВС України.

На закінчення зустрічі Василь Рабошапко вручив запрошення Володимиру Дитюку.

ПЗГ УМВС України

на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ