На Львівщині купка "активістив", діючи за кремлівським сценарієм, намагається дестабілізувати ситуацію

На Львівщині купка "активістив", діючи за кремлівським сценарієм, намагається дестабілізувати ситуацію

13.05.14 09:19 0 668
12 травня 2014 року у Львові кількадесят осіб намагалися вчинити провокацію з метою дестабілізувати ситуацію в регіоні. Близько тридцяти осіб намагалися дискредитувати голову Львівської облдержадміністрації свободівку Ірину Сех: вони прийшли до Львівської ОДА із закликами "зместі нову владу". Водночас біля адміністративної будівлі відбулась акція прихильників "Свободи". Націоналісті виступили проти намагань дестабілізувати ситуацію на Львівщині та наголосили, що псевдогромадські організації, за якими стоять відверті українофоби, створюють потрібну для російських телеканалів картинку.

"Для кремлівської пропаганди замало того, що їхній режим чинить на сході України, їм потрібні провокації і на заході – у запіллі Української держави. Людей, які прийшли сюди під гаслом "зместі нову владу", просто використовують, а вони, либонь, цього самі це усвідомлюють. Очевидна мета таких акцій – продемонструвати, що не тільки у Слов'янську чи Маріуполі, а й у Львові виступають проти нової української влади, яку Кремль називає "хунтою". Провокації у Львові планували ще на 9 травня, однак влада зробила усе можливе, аби цього не сталося. Та, вочевидь, провокатори вирішили надолужити кремлівський план ", – зазначив свободівець Андрій Холявка.

Своєю чергою, голова Львівської обласної державної адміністрації свободівка Ірина Сех звернулася до "пікетувальників", аби вони делегували своїх представників на зустріч із нею, однак ті не прийшли – очевидно, вже виконали свою роль перед телекамерами на вулиці.

"Прикро, що в такий складний час, коли усі українці мають об'єднатися для боротьби з окупантом, є люди, які допомагають ворогові. Львівська облдержадміністрація має багато завдань: окрім господарської роботи, нам належить подбати про біженців із Криму та сходу країни, яким ми надаємо притулок і допомагаємо із працевлаштуванням; також ми створюємо батальйон територіяльної оборони, аби захистити край від диверсантів і терористів. Львівщина відряджає своїх військових та правоохоронців на захист східних кордонів та боротьбу з тероризмом, підтримує наших солдатів екіпіруванням, технікою та всім необхідним. Вочевидь, зараз певним особам вигідно, аби замість надійного тилу на Львівщині з'явилася зона конфлікту", – прокоментувала Ірина Сех.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ