У Львівській області за сприяння свободівців у Сокалі відбувся дитячий пісенний фестиваль

У Львівській області за сприяння свободівців у Сокалі відбувся дитячий пісенний фестиваль

13.05.14 08:56 0 615
11 травня 2014 року в місті Сокалі відбувся гала-концерт традиційного ювілейного ХХ регіонального дитячого фестивалю "Мамині зіроньки". Цей захід присвячений та проходить у День Матері. До проведення дитячого фестивалю долучилась Сокальська районна організація ВО "Свобода".

Нагороди юним дипломантам фестивалю вручив голова фракції ВО "Свобода" у Сокальській районній раді Тарас Стародуб. Націоналіст привітав юних учасників гала концерту та подякував організаторам за свято української пісні.

Зокрема, Тарас Стародуб зазначив: "У цей надзвичайно важкий для нашої країни період, час важких випробувань для нашої нації низько вклоняємося нашим українським матерями. Нехай над Вашими головами, дорогі наші матері, ніколи не згущуються хмари тривоги та небезпеки. Сили, терпіння, віри та душевного спокою Вам, дорогі наші українські берегині. Нехай Ваша щоденна материнська молитва додасть нам сили та твердого переконання у невідворотності нашої української звитяги та перемоги добра над злом. А ми у свою чергу зробимо все аби гарантувати Вам щоденний мир та безпеку. Слава українським матерям і Слава Україні!"

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ