Цьогоріч у Львові в ДТП травмувались 30 дітей

Цьогоріч у Львові в ДТП травмувались 30 дітей

13.05.14 15:30 0 1181
З початку року у Львові в дорожньо-транспортних пригодах постраждали 30 дітей.

Слід зазначити, що найчастіше у ДТП потрапляють юні пішоходи. Лише цьогоріч у місті сталося 23 такі випадки. Окрім цього, травмувалися четверо неповнолітніх велосипедистів та троє дітей-пасажирів.

Впродовж травня сталося три дорожньо-транспортні пригоди за участю дітей. Одна з них відбулась 11 травня близько десятої години вечора на вулиці Любінська, 168 (Аеропорт). 26-річний водій автомобіля «ВМW» здійснив наїзд на 14-річну дівчинку. Внаслідок ДТП дитину госпіталізували з травмами. Попередні причини цієї пригоди - порушення Правил дорожнього руху зі сторони пішохода.

Інший випадок стався 8 травня близько шостої години вечора на перехресті вулиць Липова Алея-Зелена. На 14-літнього хлопця здійснив наїзд невідомий мотоцикліст, який залишив місце пригоди. Постраждалий підліток отримав забої ліктевого суглобу.

Ще одна пригода сталася 2 травня близько другої години дня на вулиці Стрийській, 202. 24-річний водій автомобіля «Шевроле Авео» здійснив зупинку та, відкриваючи водійську дверку, не переконався, що це буде безпечним, і створив перешкоду 11-річній велосипедистці. Дівчинка здійснила наїзд на відчинену дверку та, як наслідок, отримала закритий перелом ключиці.

Тож Державтоінспекція закликає всіх учасників дорожнього руху бути максимально уважними та неухильно дотримуватись ПДР!

Відділ ДАІ міста Львова
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Лучани на кубку світу зі ...

КОМЕНТАРІ