У Рівному 25-річна породілля залишила свою дитину помирати на городі

У Рівному 25-річна породілля залишила свою дитину помирати на городі

13.05.14 11:12 0 722
Близько сьомої ранку, проходячи по вулиці Запорізькій Валерій знайшов новонароджену дівчинку. Як встановили правоохоронці, Оксана родила дитину просто неба без медичного втручання. Породілля самостійно перерізала пуповину ножем і віднесла свою донечку на сусідній город. Немовля в тяжкому стані доставили в реанімаційне відділення обласної дитячої лікарні.

Міліціонери встановили, що породілля родом із села Волиця Житомирської області. Там вона до 2012 року проживала разом з матір’ю, братами та сестрою. Зі слів Оксани, її психічно хвора мати забороняла їй ходити до школи та не дозволила отримати паспорт громадянина України. В рідному селі у неї залишились двоє малолітніх дітей від першого цивільного чоловіка. Оксана переїхала до Рівного влітку 2012 року, де відвідувала одну з християнських протестантських організацій. Там вона познайомилась з Юрієм, з яким згодом проживала декілька місяців. На початку весни в цьому році Юрій її покинув та переїхав. Крім імені цього чоловіка, Оксана каже, що не знає нічого. Жінка перебувала на 18 тижні вагітності, однак нікому це не повідомляла та на обліку в лікаря не перебувала.

Дану подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Подальшу долю новонародженої дитини вирішуватимуть органи опіки.

Станіслав ПРИМАК,

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові працівники ДАІ ...
Наступна новина: У Луцькому зоопарку ...

КОМЕНТАРІ