Сергій Бочковський: Рятувальники ДСНС України минулого тижня забезпечили реагування на всі надзвичайні ситуації та події

Сергій Бочковський: Рятувальники ДСНС України минулого тижня забезпечили реагування на всі надзвичайні ситуації та події

13.05.14 14:16 0 626
Голова ДСНС України Сергій Бочковський під час брифінгу 12 травня повідомив, що протягом минулого тижня рятувальники ліквідовували як надзвичайні ситуації техногенного характеру, так і реагували на резонансні події.

“Минулого тижня на території України сталося дві надзвичайні ситуації техногенного характеру місцевого рівня, унаслідок яких загинуло 6 осіб. Також було зареєстровано 1307 надзвичайних подій. На всі надзвичайні ситуації та події підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій забезпечили реагування з виїздом на місця. В результаті вжитих заходів було врятовано 62 особи. Вогнеборці ліквідували 1072 пожежі, врятували на них 38 осіб. Було не допущено знищення вогнем 359 будівель, 24 одиниць техніки. На пожежах загинуло 37 осіб, орієнтовні збитки за попередніми даними становлять 6 млн. 15 тис. грн”, – сказав Сергій Бочковський.

Очільник також відзначив, що піротехнічні підрозділи ДСНС України за цей період здійснили 172 виїзди, під час яких вилучили та знешкодили 1150 одиниць боєприпасів часів минулих війн. На водних об’єктах загинуло 14 осіб.

Сергій Бочковський наголосив, що пожежно-рятувальні підрозділи й надалі готові оперативно реагувати на надзвичайні ситуації природного, техногенного характеру та долучатися до ліквідації наслідків інших резонансних подій.

За матеріалами прес-служби ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У межах проєкту "Від ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ