В Тернополі сергій Волков розповів про діяльність муніципальної поліції

В Тернополі сергій Волков розповів про діяльність муніципальної поліції

13.05.14 15:09 0 1064
Начальник управління муніципальної поліції Сергій Волков розповів про функціонування очолюваного ним управління міської ради, яке діє уже чотири роки. Наразі, за словами начальника муніципальної поліції, у штаті працюють 12 працівників, десять з яких безпосередньо займаються виявленням порушень.

«Цього року працівники склали 135 адміністративних протоколи за порушення правил благоустрою, з яких 71 щодо стихійної торгівлі, - розповідає начальник управління муніципальної поліції Сергій Волков. – За торгівлю алкоголем після 22.00 год. складено 15 протоколів, у тому числі й за продаж алкоголю неповнолітнім. За несанкціоноване розміщення засобів зовнішньої реклами винесено 36 попереджень, а також 12 об’єктів малої архітектурної форми (наприклад, кіоски, автопричепи) подано на демонтаж».

За словами начальника муніципальної поліції, працівники не тільки складають протоколи, а й відслідковують їх виконання. Так, за 1 квартал працівниками було винесено 41 тисячу 490 грн. штрафів, з яких тернополянами уже оплачено 61%.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ