У Житомирі міліція затримали чоловіка, який розбещував дітей

У Житомирі міліція затримали чоловіка, який розбещував дітей

13.05.14 10:05 0 623
Правоохоронці викрили жителя обласного центру, який вчиняв розпусні дії відносно малолітніх хлопчиків. Нині йому оголошено про підозру, триває розслідування кримінального провадження.

До міліції звернулася житомирянка, яка повідомила, що невідомий чоловік у місцевому парку вчинив розпусні дії відносно її сина. За словами жінки, вона випадково дізналася про це від власної дитини та одразу звернулася до правоохоронців.

Оперативники, провівши відповідні заходи, з’ясували особу підозрюваного. Ним виявився 41-річний житель обласного центру.

У ході досудового розслідування встановлено, що чоловік знайомився у міському парку з хлопчаками. Пропонував їм придбати солодощі чи інші бажані для них речі та таким чином отримував довіру дітей. Згодом заманював малих у безлюдне місце, де й вчиняв розпусні дії. У скоєному чоловік зізнався, наразі серед потерпілих троє хлопчаків до 14 років.

У межах кримінального провадження за ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України призначено низку спеціальних експертиз. Зважаючи на тяжкість та резонансність злочину, слідством ініційовано обрання стосовно чоловіка міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

Вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Нігерія: бойовики ...
Наступна новина: На Львівщині внаслідок ДТП ...

КОМЕНТАРІ