На Волині двоє людей загинуло, шестеро травмовано внаслідок ДТП

На Волині двоє людей загинуло, шестеро травмовано внаслідок ДТП

13.05.14 08:14 0 729
Двоє людей загинуло, шестеро травмовано внаслідок чотирьох автопригод на Волині

У суботу близько 4-ї години ранку у селі Світязь Шацького району зареєстровано автопригоду: 30-річний водій, керуючи автомобілем «Кіа Черато» і здійснюючи поворот, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, з'їхав у лівий по ходу руху кювет і зіткнувся з електроопорою. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та 30-річний пасажир отримали смертельні травми.

Того ж дня близько 19-ї години 34-річний водій, керуючи автомобілем «Нісан Прімастар», рухаючись із м. Ковель у напрямку м. Луцьк, за попередніми даними, заснув за кермом, внаслідок чого з’їхав у правий кювет по напрямку руху автомобіля. У результаті автопригоди чотири пасажири отримали тілесні ушкодження: 45-річний чоловік госпіталізований у Ковельську центральну районну лікарню, трьох жінок – 41, 29 та 19 років, після огляду лікарів відпустили додому.

Окрім цього, о 22-й годині поблизу села Забороль Луцького району травмовано пішохода. 16-річний водій, керуючи незареєстрованим у встановленому законом порядку скутером «Хонда», здійснив наїзд на 39-річного чоловіка, жителя одного із сіл Луцького району. Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження та доставлений у Луцьку міську клінічну лікарню.

Днем пізніше о 22-й годині в Нововолинську 29-річний водій, керуючи мотоциклом «Хонда-СВ500», рухався по правій стороні, наїхав на виступ бетонного перекриття каналізаційного колектора, втратив керування мотоциклом і впав. У результаті травмувалася 47-річна пасажирка, яка госпіталізована у реанімаційне відділення Нововолинської міської лікарні.

УДАІ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: тижні безпеки ...
Наступна новина: У результаті сварки ...

КОМЕНТАРІ