Управління ДСНС України у Чернівецькій області здобуло одну з нагород на всеукраїнському фестивалі «Безпечна праця-2014»

Управління ДСНС України у Чернівецькій області здобуло одну з нагород на всеукраїнському фестивалі «Безпечна праця-2014»

14.05.14 15:34 0 620
23 квітня у залі кінотеатру «Лінія кіно» у Києві відбулася урочиста церемонія нагородження переможців Першого всеукраїнського фестивалю відео- та анімаційних фільмів «Безпечна праця-2014», організованого журналом «Промислова безпека».

Такий фестиваль проводився з метою формування культури безпеки, профілактики нещасних випадків на виробництві, пошуку і розповсюдження кращого досвіду використання засобів кіно та анімації для збереження життя і здоров’я працівників українських підприємств. Учасниками фестивалю стали провідні підприємства та організації України, які надіслали журі понад 100 фільмів.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області також взяли участь у фестивалі. Під час церемонії нагородження організатори заходу вручили нагороди переможцям. Один з організаторів фестивалю, мережа кінотеатрів «Лінія кіно», спеціальним дипломом «Найкраща робота поза конкурсом» відзначила відеофільм Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Нагадаємо, що це вже не перший успіх буковинських рятувальників на подібних фестивалях. Так, у 2010 році рятувальники краю отримали два дипломи лауреатів Х Міжнародного конкурсу «Золотий Георгій 2010», а у 2012 році дитячу телепрограму «Юний рятувальник» відзначено на міжнародному фестивалі «Кришталеві джерела». Постійна участь працівників Управління ДСНС України у Чернівецькій області у таких заходах та неодноразові перемоги та відзнаки свідчать про високий рівень рятувальників при підготовці навчальних відеофільмів, які спрямовані на навчання громадян правилам безпеки.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ