В Чернівецькій області хотинські міліціонери встановили особи зловмисників, які обкрадали автомобілі

В Чернівецькій області хотинські міліціонери встановили особи зловмисників, які обкрадали автомобілі

14.05.14 08:07 0 628
Двоє буковинців «спеціалізувалися» на крадіжках акумуляторних батарей. Але їх злочинну діяльність припинили правоохоронці.

До міліції звернулася 26-річна жителька села Грозинців із заявою про те, що з її автомобіля невідомі викрали акумуляторну батарею вартістю 1500 гривень. З аналогічним повідомленням звернувся до правоохоронців 49-річний житель села Бочківців. Зловмисники поцупили в нього акумуляторну батарею вартістю 3 тисячі гривень.

Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, співробітникам карного розшуку Хотинського райвідділу міліції вдалося встановити причетність до цих крадіжок двох молодиків, 20-21-річних мешканців Заставнівського та Хотинського районів. Хлопці раніше вже притягалися до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок.

Як повідомив начальник Хотинського РВ УМВС України в Чернівецькій області Сергій Дубняк, за даними фактами відкриті кримінальні провадження передбаченні ч.2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. У разі доведення вини зловмисникам, їм буде загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Наразі молодки перевіряються на причетність до аналогічних злочинів на території Чернівецької області.

Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопіль відвідав ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ