Святослав Кравчук закликав лучан прийти на виборчі дільниці та проявити свою громадянську позицію

Святослав Кравчук закликав лучан прийти на виборчі дільниці та проявити свою громадянську позицію

14.05.14 15:06 0 705
Під час шньої оперативної наради обговорили питання підготовки до виборів. Заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич зазначив, що «до позачергових виборів Президента України залишилося небагато часу. Керівники структурних підрозділів міської ради, які закріплені за виборчими дільницями, мають постійно контактувати з головами ДВК». За його словами, у разі виникнення проблемних питань, необхідно надати допомогу. Юрій Вербич нагадав, що міська влада відповідає за матеріально-технічне забезпечення дільниць.

У свою чергу, перший заступник міського голови Святослав Кравчук закликав лучан 25 травня прийти на виборчі дільниці та взяти участь у голосуванні. За його словами, це громадянський обов’язок кожного українця. Він наголосив, що нині складний для країни час і звучать різноманітні розмови щодо можливого зриву виборів, однак, не варто зважати на це, адже ми повинні вибрати Президента України.

Святослав Кравчук пригадав, як у 1991 році близько 90 % українців прийшли на виборчі дільниці та віддали свої голоси за майбутнє України. За його словами, цьогоріч нам необхідно проявити патріотизм та взяти активну участь у виборах.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Рівненські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ