Через побиття знайомого волинянину "світить" тюрма

Через побиття знайомого волинянину "світить" тюрма

14.05.14 16:38 0 668
За нанесення умисних середньої тяжкості тілесних ушкоджень передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років.

До чергової частини іваничівського районного відділу міліції надійшло повідомлення 20-річного жителя Нововолинська про те, що візуально знайомий парубок спричинив йому тілесні ушкодження. Правоохоронці встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 19-річний житель Іваничівського району.

Того вечора молодики зустрілися на вулиці села. Між ними зав’язалася, на перший погляд, привітна бесіда, але раптом хлопці почали сперечатися. Вирішити суперечку 19-річний парубок вирішили із допомогою стусанів.

Згідно з висновком судово-медичної експертизи, тілесні ушкодження, які отримав потерпілий, за ступенем тяжкості відносяться до середніх.

Слідчим відділенням Іваничівського РВ УМВС України у Волинській області розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Тепер зловмисникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ