ДКП «Луцьктепло» повідомляє про найбільших боржників за тепло та гаряче водопостачання

ДКП «Луцьктепло» повідомляє про найбільших боржників за тепло та гаряче водопостачання

14.05.14 11:39 0 647
Підприємство висловлює вдячність усім споживачам послуг, хто вчасно здійснює оплату за опалення та гаряче водопостачання. «Завдяки вам підприємство має можливість працювати стабільно та надавати у ваші оселі послуги з гарячого водопостачання в міжопалювальний період», - повідомляє ДКП «Луцьктепло».

Поряд з цим спостерігається тенденція до зменшення надходжень коштів від населення за надані послуги з централізованого опалення. Заборгованість мешканців житлових будинків за спожиту теплову енергію зростає щомісячно. Станом на 1 травня цього року заборгованість населення за послуги з теплопостачання складає 40,7 млн грн. З початку опалювального сезону 2013-2014 рр. заборгованість населення зросла на 9,4 млн грн.

Зокрема, з 55 тисяч домоволодінь, які заключили угоди на надання послуг, лише 60 % не мають заборгованості. Для порівняння, мешканцям 185 квартир вдалось заборгувати підприємству майже 5 млн грн (сума боргу кожного з цих домоволодінь перевищує 20 тис. грн).

У місті є сім боржників-рекордсменів, борг яких становить від 40 до 57 тисяч гривень.

У зв’язку із закінченням опалювального сезону та необхідністю провести оплату за використані енергоносії: природний газ та електричну енергію, ДКП «Луцьктепло» звертається з проханням погасити заборгованість за надані послуги з теплопостачання.

Також підприємство звертається до споживачів, які заборгували значні суми та не мають можливості сплатити її одноразово, з пропозицією звернутися до ДКП «Луцьктепло» для того, аби укласти угоду реструктуризації заборгованості (телефони для довідок 773 220, 773 208 з 8.00 до 17.00, крім вихідних).

Адміністрація ДКП «Луцьктепло»

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Львові під колесами ...

КОМЕНТАРІ