В Луцьку працівники ЖКП № 3 продовжують роботи із ремонту покрівлі дахів

В Луцьку працівники ЖКП № 3 продовжують роботи із ремонту покрівлі дахів

14.05.14 10:02 0 655
Працівники житлово-комунального підприємства № 3 продовжують роботи з ремонту покрівель багатоквартирних будинків. Так, нині тривають роботи у будинку на проспекті Грушевського, 9 а. Там буде замінено 270 квадратних метрів покрівлі.

Також тривають роботи й у будинку на вулиці Гулака-Артемовського, 16, де планують замінити 100 квадратних метрів покриття даху на нове.

Розпочали працівники ЖКП № 3 й роботи з ремонту під’їзду у будинку на вулиці Стрілецькій, 43.

Важливим моментом для упередження руйнування та підмивання фундаменту будинку є наявність нормальної відмостки. Так, біля будинку на вулиці Арцеулова, 1 відновлено 40 метрів погонних відмостки. На ці цілі було використано чотири кубічних метри бетону.

Не менш важливим для збереження будинку є наявність справної системи водовідведення. У разі його відсутності, вода з покрівлі стікає по стінах будинку. Це призводить до появи грибка на стінах будинку, псує фасад тощо. Тому, для того, аби уникнути зазначених вище проблем, працівники ЖКП № 3 проводять ремонти із заміни систем водовідведення у будинку на вулиці Шухевича, 6. Загалом, буде замінено 53 квадратних метри.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області 7 ...

КОМЕНТАРІ