Керівництво міста подякувало усім, хто долучилися до проведення святкових заходів у Луцьку

Керівництво міста подякувало усім, хто долучилися до проведення святкових заходів у Луцьку

14.05.14 08:58 0 743
Міський голова Микола Романюк та його перший заступник Святослав Кравчук під час оперативної наради подякували усім, хто долучилися до проведення святкових заходів у Луцьку. Усе пройшло на належному рівні завдяки злагодженій співпраці влади, правоохоронних органів та громадськості міста, - зазначив Микола Романюк.

«У нинішній суспільно-політичній ситуації в державі під час відзначення Дня Перемоги були певні побоювання щодо можливих провокацій. Однак, все відбулося спокійно. Проте, цьогоріч на меморіальний комплекс «Вічна Слава» прийшло значно менше людей і це зрозуміло, тому що всі переживали за свою безпеку», - зауважив міський голова. Він висловив переконання, що наступного року усе буде гаразд і заходи до Дня Перемоги пройдуть на належному рівні.

Луцький міський голова Микола Романюк звернувся до директора департаменту ЖКГ Івана Кубіцького, аби він підготував інформацію щодо кількості будинків, на яких необхідно встановити нові та замінити застарілі дані щодо назв вулиць та нумерації будинків, а також підрахувати вартість цих робіт.

У свою чергу, перший заступник міського голови Святослав Кравчук нагадав присутнім, що з першого червня цього року вступає в дію рішення міської ради щодо обмеження продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв.

Відповідно до цього документу на території міста заборонено реалізацію пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів в об’єктах торгівлі та на винос у закладах ресторанного господарства з 22.00 до 08.00 години (крім продажу тютюнових виробів) та у закладах розміщених в радіусі 100 метрів від головного входу в приміщення загальноосвітніх навчальних закладів.

Перший заступник міського голови закликав правоохоронців у червні проводити рейди щодо дотримання рішення міської ради.

Закликав Святослав Кравчук й активніше попрацювати над наведенням ладу поблизу установ, закладів та організацій, мовляв, незабаром окремих об’єктів не буде видно за травою. Він закликав керівників ЖКП та закріплених за вулицями керівників структурних підрозділів міської ради проводити бесіди з керівниками установ та організацій аби вони утримували свою та прилеглу територію у належному санітарному стані.

Звернув увагу Святослав Кравчук й на відсутність смітників біля кафе, ресторанів, офісних центрів, на зупинках громадського транспорту.

Наголосив перший заступник міського голови Святослав Кравчук на проведенні літнього оздоровлення дітей. За його словами, необхідно організувати усе якісно та змістовно, аби діти отримали максимум користі від цього. Нагадав він і про проведення бесід з учнями щодо правил дорожнього руху та безпеки поводження на воді.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині молодик до ...
Наступна новина: Сидір Кізін: «На прикладі ...

КОМЕНТАРІ