В Закарпатській області подяка за врятоване життя

В Закарпатській області подяка за врятоване життя

14.05.14 17:34 0 815
Шановне керівництво та колектив Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області

Звертаюся до вас зі словами вдячності за врятоване мені життя особовим складом Державної пожежно-рятувальної частини №14 смт Міжгір’я Управління ДСНС України у Закарпатській області.

Україна може пишатися такими працівниками, особливо особовим складом, який знаходився на чергуванні 10 травня 2013 року та виступив донорами здачі крові для мого лікування.

Особлива вдячність та повага Тюшці Віктору Федоровичу за швидке реагування та організацію.

Висловлюю Вам найкращі та щиросердечні слова вдячності за Вашу небайдужість за те, що не стоїте осторонь проблем життя людей та допомагаєте тим, хто потребує підтримки.

Дай Боже вам та Вашим сім’ям мирного неба, щастя, здоров’я, добра, благополуччя на довгі та щасливі роки і якомога менше тривожних викликів.

З повагою та вдячністю Олена Гребенюк (м.Вінниця)

Для довідки. 10 травня 2013 року в Державну пожежно-рятувальну частину № 14 смт Міжгір’я звернулися лікарі Міжгірської районної лікарні з проханням здати кров для проведення термінової операції Олені Гребенюк. У жінки, яка мешкає у м. Вінниця, під час відпочинку на території Міжгірського району зненацька почалася внутрішня кровотеча. Для проведення операційних заходів виникла потреба у значній кількості плазми крові… Особовий склад другого караулу ДПРЧ-14 не став осторонь та відгукнувся на прохання медиків. Рятувальники здали кров і таким чином внесли свій вклад у порятунок життя людини.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Бійці спеціальної роти ...
Наступна новина: Олег Панькевич: ...

КОМЕНТАРІ