В Ужгороді міліціонери затримали "на гарячому" квартирного крадія

В Ужгороді міліціонери затримали "на гарячому" квартирного крадія

14.05.14 11:15 0 716
Ужгородські міліціонери роти патрульної служби спіймали 33-річного рецидивіста, який буквально кілька днів тому звільнився з тюрми та відразу зайнявся звичною для себе справою — крадіжками.

обідньої пори по телефону «102» до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 53-річного мешканця міста про те, що до сусіднього будинку проникла невідома особа.

Отримавши повідомлення, черговий, не гаючи часу, скерував на місце події екіпаж роти патрульної служби міськвідділу міліції, маршрут якого пролягав неподалік від місця вчинення злочину. Також за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група та оперативники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції.

Міліціонерам зловмисник пояснив, що добре знав, що господарів вдома нема. Адже перш ніж проникнути до їх помешкання, так би мовити, «розвідував» майбутнє місце злочину. Кілька годин поспіль тинявся без діла по вулиці й спостерігав за обстановкою в будинку та біля нього.

Зловмисник попався міліціонерам на гарячому. На зустріч з ними, звісно, він аж ніяк не сподівався. Був упевнений, що, обдумавши все до найменших дрібниць, залишиться непоміченим. Переконавшись, що на вулиці немає випадкових перехожих, перестрибнув через паркан на подвір’я, обійшов будинок, розбив каменем вікно на першому поверсі та проник всередину помешкання. Де вже за кілька хвилин його й спіймали міліціонери.

Крадієм виявився раніше судимий 33-річний уроженець міста Мукачева. Він неодноразово потрапляв у поле зору міліціонерів. Загалом чоловік 16 років свого життя провів за гратами. З його слів, три дні тому звільнився з тюрми в Хмельницькій області, де три з половиною роки відбував покарання за крадіжку мобільного телефону та грошей з ужгородської квартири. Через брак грошей вирішив знову заробляти на життя оригінальним способом, який добре знає - красти.

Наразі міліціонери перевіряють причетність зловмисника до аналогічних правопорушень. Вирішується питання про внесення відомостей по даному факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Україна
Наступна новина: Майбутнє України в наших ...

КОМЕНТАРІ