В Закарпатській області керівництво Берегівської міліції провело спільну нараду з головами громадських формувань району

В Закарпатській області керівництво Берегівської міліції провело спільну нараду з головами громадських формувань району

14.05.14 15:45 0 641
Днями у Берегівському райвідділі міліції відбулося засідання з очільниками громадських формувань Берегівщини. Під час наради т.в.о начальника Берегівського РВ УМВС підполковник міліції Василь Продан представив громаді нового інспектора по роботі з населенням та громадськими формуваннями капітана міліції Яну Денисюк.

Остання коротко доповіла про стан діяльності громадських формувань в районі за перший квартал року.

Начальник сектору дільничних інспекторів міліції Стефан Кантор ознайомив голів громадських формувань з дислокацією дільничних інспекторів міліції на дільницях, надав мобільні телефони та узгодив деякі питання про співпрацю між ними.

Заступник начальника Берегівського райвідділу підполковник міліції Елемір Сіладі визначив основні напрямки співпраці, а саме звернув увагу на забезпечення особистої безпеки громадян, захист їх прав, свобод та законних інтересів, запобігання правопорушенням та їх припинення у разі виявлення, охорони громадського порядку і державного кордону на території району.

Представник Берегівської РДА, спеціаліст сектору з протидії та запобіганню корупції, взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи Іван Фединишинець зауважив щодо необхідності активізації участі громадських формувань з охорони громадського порядку і державного кордону на території Берегівського району, закликав їх взаємодіяти з дільничними інспекторами міліції для ефективної профілактичної роботи.

На завершення наради Василь Продан зазначив, що питання громадської безпеки та охорони громадського порядку завжди було і буде пріоритетним в роботі органів внутрішніх справ, а останнім часом воно набрало ще більшої уваги. Після чого подякував громадським формуванням та всім присутнім за увагу та за участь в охороні громадського порядку на території Берегівського району, та наголосив на необхідності подальшої співпраці з міліцією.

Адальберт Фозекош

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ