В Закарпатській області іршавські дільничні проводять профілактичні бесіди з школярами

В Закарпатській області іршавські дільничні проводять профілактичні бесіди з школярами

14.05.14 08:44 0 660
Іршавський дільничний інспектор лейтенант міліції Михайло Поляк зустрівся з учнями Греблянської ЗОШ 1-2 ступенів. Така зустріч з сільськими школярами – не разова акція, дільничні постійно проводять бесіди з підлітками, беруть участь у батьківських зборах, класних годинах та відкритих уроках.

Дільничний інспектор Іршавського районного відділу міліції лейтенант Михайло Поляк провів роз′яснювально-профілактичну бесіду щодо профілактики злочинів та правопорушень у підлітковому середовищі, а особливо крадіжок серед школярів. Також розповів учням про кримінальну, адміністративну та цивільно-правову відповідальність неповнолітніх, про негативні наслідки вживання алкоголю, наркотиків та тютюнопаління. Всі ці звички не тільки шкодять здоров′ю, а як наслідок – спонукають молодь до необдуманих дій та правопорушень. Тому профілактичні заходи правоохоронців направлені на те, щоб утримати молодь від подібних вчинків.

Під час зустрічі дільничний зосередив увагу учнів на дотриманні прав і обов′язків, які покладені на кожного громадянина України, на правилах поводження в школі та поза нею, дотриманні дисципліни.

Зустріч відбувалась у вигляді діалогу. Учні побажали і надалі зустрічатись та спілкуватись з місцевих дільничним, щоб отримати ще більше знань з правової дисципліни, а також по можливості отримати допомогу у вирішенні актуальних питань.

- Такі профілактичні бесіди необхідні, корисні та досить повчальні. Якщо хоч один учень усвідомив та зробив правильні висновки, то така робота проводиться не даремно, – зазначив дільничний інспектор Михайло Поляк.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська лікарня ...
Наступна новина: Львів та Карпатські гори є ...

КОМЕНТАРІ