В Закарпатській області мукачівська міліція спіймала "мобільного" грабіжника

В Закарпатській області мукачівська міліція спіймала "мобільного" грабіжника

14.05.14 16:22 0 680
Зловмисник під приводом здійснити дзвінок скоїв грабіж двох дорогих «мобілок» від неповнолітніх

- Якщо до вас підійшов на вулиці незнайомець та попросив на хвилинку телефон, пояснюючи, що його «мобілка» розрядилась, або пропонує за дзвінок з вашого телефону гроші, ввічливо перервіть контакт з цією людиною та йдіть геть. Але, незважаючи на здоровий глузд та міліцейські поради, деякі громадяни продовжують потрапляти у неприємні кримінальні історії, - зазначає заступник начальника Мукачівського міськвідділу міліції Валерій Мишанич. - З заявами про крадіжки, грабежі або шахрайства, які пов”язані з мобільними телефонами, правоохоронці Мукачева зіштовхуються чи не щодня.

Так, днями до чергової частини Мукачівського міського відділу міліції зателефонувала жінка та розповіла правоохоронцям, що кілька хвилин тому її сина пограбували. На вулиці до нього підійшов незнайомий старший хлопець та попросив мобільний телефон, аби передзвонити. Хлопчина не вагаючись віддав свій сотовий, але тільки-но зловмисник отримав бажане, одразу ж втік.

З подібною заявою до правоохоронців звернувся ще один мукачівець та повідомив, що в його сина під приводом здійснити дзвінок незнайомий хлопчина викрав мобільний вартістю чотири тисячі гривень.

- Потерпілі досить чітко описали зловмисника, розповіли, як той виглядав та у що був вдягнутий, - розповів старший оперуповноважений карного розшуку Іван Кохан. - Це й допомогло нам вже через кілька годин встановити особу підозрюваного. Ним виявився 19-річний мукачівець, який зізнався у скоєному. Той, до речі, діяв досить швидко й встиг здати викрадені речі у ломбард, де за один отримав триста гривень, за інший - п”ятсот.

Слідчими міськвідділу міліції за даними фактами відкрито кримінальні провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж).

Євгенія Красилинець

Мукачівский МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Гей-активісти планують ...
Наступна новина: Воронін залишить Динамо

КОМЕНТАРІ