Хмельниччина: на Старокостянтинівщині відзначили День матері

Хмельниччина: на Старокостянтинівщині відзначили День матері

14.05.14 10:37 0 1073
Щорічно, у другу неділю травня відзначається День матері.

З нагоди свята в районному будинку культури відбулись урочистості в яких взяли участь голова Старокостянтинівської районної ради Олександр Коханюк, заступник голови районної державної адміністрації Володимир Ліщук, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Любов Бондар.

Ініціаторами заходу виступили управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації та служба у справах дітей. На свято були запрошені багатодітні матері району та матері, що створили прийомні сім'ї.

Заступник голови районної державної адміністрації Володимир Ліщук зазначив, що в районі на проживає 388 багатодітних сімей в яких виховується 1078 дітей, із них 11 сімей в яких виховується 6 і більше дітей, 610 жінок району удостоєні звання "Мати-героїня". "Найдорожче і найсвітліше у світі – це мама. Тож святкування Дня матері – чудова можливість висловити подяку та вдячність за усе, що роблять для нас наші матері, за їхню любов та розуміння", - наголосив Володимир Васильович. Від імені районної державної адміністрації він привітав присутніх зі святом та запевнив що влада приділяє неабияку увагу багатодітним сім'ям, сім'ям що прийняли в свої родини дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, і надалі ця увага не послабне.

Кращі багатодітні та прийомні сім'ї району отримали подарунки, а діти солодощі.

Офіційні виступи чергувалися із виступами аматорів районного центру культури, а родзинкою свята став виступ трьох сестричок Олександри, Ангеліни та Женічки, які виховуються у прийомній сім'ї. Вони читали вірші та балади, розповідаючи в них про нове життя, дякували Всевишньому за нову сім'ю, та освідчувались у коханні свої дорогій матусі - Марії Петрівні. На очах у глядачів бриніли сльози, ніхто не залишився байдужим.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Рівненщина: на Острожчині ...

КОМЕНТАРІ