Мати сепаратиста Абвера: Якби знала, що син зрадить Україну, то втопила би

Мати сепаратиста Абвера: Якби знала, що син зрадить Україну, то втопила би

14.05.14 08:45 0 657
Родичі Сергія Здрилюка на прізвисько Абвер, який є правою рукою одного з ватажків сепаратистів у Слов’янську на Донеччині Ігоря Гіркіна, умовляють його здатися.

Як пише Gazeta.ua, мати Здрилюка живе у селі Фронтівка Оратівського району Вінниччини. «Боже, яка ганьба на старості, – каже 76-річна Броніслава Здрилюк. – Якби знала, що син зрадить країну, то втопила б його своїми руками».

Броніслава Здрилюк. Фото: gazeta.ua

Сергій Здрилюк разом із дружиною Наталею 23 роки прожили у Сімферополі, мають квартиру. Після училища служив у війську, потім працював у Службі безпеки.

«Про роботу ніколи особливо не розказував, їм же заборонено, – розповідає матір. – А шість років тому став жалітися, що хоче покинути службу, бо на нього тиснуть, змушують робити щось, чого не хоче. Відкрив станцію техобслуговування. Забрав племінника Юру, той теж женився у Сімферополі. Сергій уже не працював, наймав людей і керував бізнесом».

Сестра Здрилюка Ольга повідомила, що говорила з братом телефоном. «Він каже, що не зрадив Україну, знає що робить: захищає українців від бандерівців, – розповіла жінка. – Все почалося з Майдану. Спочатку Сергій його захищав, а тоді став казати, що там усе купила Америка».

Нагадаємо, СБУ встановила, що Здрилюк із 30 диверсантами 13 квітня у Слов’янську напали на українських силовиків. Тоді загинув капітан Геннадій Біличенко, троє були поранені. Також Абвер причетний до викрадення представників Організації з безпеки і співробітництва в Європі.

В одному з відеоінтерв’ю Сергій Здрилюк заявив: «В Україні почалася громадянська війна. Ми налаштовані на перемогу. Мій безпосередній керівник – росіянин Ігор Гіркін. Серед нас багато колишніх військовослужбовців, які за паспортом росіяни, але багато років прожили в Україні. Вони приїхали з Криму на рідну землю, щоб не допустити провокацій під час проведення наших заходів».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Росія знову погрожує ...
Наступна новина: На Рівненщині молодик до ...

КОМЕНТАРІ