Дитячі садки у Сокалі та Червонограді влітку закриватимуть на ремонт

Дитячі садки у Сокалі та Червонограді влітку закриватимуть на ремонт

14.05.14 10:07 0 756
Щороку влітку через зниження відвідуваності дитячі садочки або ж закривають, або ж відбувається об’єднання груп. У цей час проводять ремонти у приміщеннях, оновлюють дитячі майданчики, коридори, службові приміщення та харчоблоки.

Цьогоріч на це вплинуло і подорожчання газу. За словами міського голови Сокаля Богдана Зарічного, у бюджеті не вистачає 500 тис/ грн (а це один місяць роботи дитсадка). Тож вирішили, що у липні дошкільні заклади Сокаля не працюватимуть, – передає власкор .

Батьки дошкільнят вже попереджені. В обговоренні ситуації взяли участь 250 батьків, зустрічі оформили протокольно. Є міста, в яких у попередні роки садочки закривали на два місяці (Камінь Каширськ Волинської області), і такі, які переводили на чотириденний робочий тиждень (Олевськ Житомирської області) тощо.

У Червонограді дитячі садочки припинятимуть роботу для проведення ремонтів на два тижні або місяць. Таке практикується вже кілька років поспіль. Як повідомили у міському відділі освіти, накази щодо тимчасово закриття дошкільних закладів міста влітку будуть затверджені на виконкомі Червоноградської міської ради.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міліціонери викрили ...

КОМЕНТАРІ