Львів та Карпатські гори є чудовим місцем для проведення олімпійських змагань

Львів та Карпатські гори є чудовим місцем для проведення олімпійських змагань

14.05.14 08:44 0 658
«Уряд України розуміє силу спорту й олімпійських цінностей як чинників розвитку країни», – про це зазначила заступник Міністра молоді та спорту України Олена Підгрушна у Львові 7 травня 2014 року під час відеоконференції між Заявковим комітетом «Львів-2022» та Міжнародним олімпійським комітетом.

За словами заступника Міністра, реалізація олімпійського проекту «Львів-2022» сприятиме значному покращенню інфраструктури для активного відпочинку в Карпатах та зміцненню економіки регіону. Львів та Карпатські гори є чудовим місцем для проведення олімпійських змагань, – наголосила Олена Підгрушна. – Ми докладемо усіх зусиль, аби наша спільна Олімпійська мрія стала реальністю у Львові».

Нагадаємо, що місто Львів продовжує участь у процесі визначення міста-господаря зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор 2022 року. На сьогоднішній день Заявковим Комітетом «Львів-2022» було подано до Міжнародного олімпійського комітету заявковий документ та файл. Місто, яке прийматиме XXIV Зимові Олімпійські ігри, оберуть в липні 2015 року на засіданні МОК в Куала-Лумпурі (Малайзія).

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Росія знову погрожує ...

КОМЕНТАРІ