У Львівській області Ірина Сех подала на газету "Експрес" до суду за наклеп

У Львівській області Ірина Сех подала на газету "Експрес" до суду за наклеп

14.05.14 18:20 0 1023
Голова Львівської облдержадміністрації свободівка Ірина Сех подала на газету "Експрес" до суду за наклеп. Позов зареєстровано у Франківському районному суді міста Львова. Про це повідомила Ірина Сех під час брифінгу 12 травня 2014 року.

Як йдеться в позові, у тижневому випуску газети "Експрес" було опубліковано інформацію під назвою "Сех, перестань рубати ліс", автором якої вказана Юлія Голодрига. Повідомлення містить недостовірну інформацію з посиланням на активіста "Екологічного опору" Ореста Залипського, про начебто "незаконне вирубування лісів Львівщини, які проводив чоловік Ірини Сех".

"Ця інформація має відверто наклепницький характер, вона шкодить моїй діловій репутації як народного депутата України, голови Львівської облдержадміністрації, публічного політика. Це є також грубим порушенням статті 62 Конституції України, відповідно до якої особа вважається невинуватою, доки її провину не доведено в суді", – зазначає Ірина Сех.

Вона просить суд зобов'язати відповідача – редакцію газети "Експрес" спростувати брехливу інформацію протягом десяти днів з дня набуття чинності рішення суду.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді зловили ...
Наступна новина: У Польщі, в Щецині, вшосте ...

КОМЕНТАРІ