У Львівській області дрогобицькі правоохоронці викрили зловмисника, котрий намагався викрасти з лісу хвойні дерева

У Львівській області дрогобицькі правоохоронці викрили зловмисника, котрий намагався викрасти з лісу хвойні дерева

14.05.14 16:49 0 733
Працівники міліції встановили, що зловмисником виявився 22-річний мешканець Дрогобицького району, котрий намагався викрасти дерева, щоб порізати на дрова та спалити їх.

Маючи намір зрізати кілька дерев хвойної породи, 22-річний молодик рано вранці прийшов до лісу. Хлопець вибрав ялинове дерево, довжиною близько 25-30 метрів і ручною пилою зрізав стовбур. Зрізавши ялину зловмисник заготовив дерево для транспортування.

Після цього, зловмисник зрізав ще одне дерево і також заготовив його для транспортування. Однак вийти з лісу не поміченим зловмисникові не вдалося. Працівник лісництва помітив хлопця з ручною пилою в руках і повідомив про подію дрогобицьких правоохоронців.

«Працівникам міліції молодик пояснив, що ялинові дерева мав наміри порізати на дрова і спалити», - повідомив начальник Дрогобицького міського відділу полковник міліції Андрій Білас.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 246 (незаконна порубка лісу) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк, з конфіскацією незаконного добутого.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Наталії Постойко,

помічника начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ