На Житомирщині створено міжвідомчий координаційний штаб з питань безпеки та правопорядку

На Житомирщині створено міжвідомчий координаційний штаб з питань безпеки та правопорядку

14.05.14 13:01 0 654
13 травня відбувся брифінг голови облдержадміністрації Сидора Кізіна для представників засобів масової інформації з актуальних питань. Як повідомив очільник області, такі зустрічі з пресою будуть регулярними, проходитимуть раз на тиждень, щоб мешканці області з перших вуст дізнавалися свіжу інформацію з усіх питань соціально-економічного розвитку регіону.

Сидір Кізін повідомив про створення на Житомирщині регіонального міжвідомчого координаційного штабу з питань безпеки та правопорядку. Це формування координуватиме зусилля влади, правоохоронних органів, громадських організацій - представники яких входять до складу штабу – по забезпеченню безпеки та правопорядку в області. По суті, робота координаційного штабу вже почалася, повідомив очільник області, і відзначив чітку діяльність по додержанню громадського порядку у місті 9 травня.

Регіональний міжвідомчий координаційний штаб з питань безпеки та правопорядку також організовуватиме міжвідомчу взаємодію та інформаційне забезпечення з питань безпеки та правопорядку у Житомирській області.

При координаційному штабі створена цілодобова гаряча лінія. У разі виникнення випадків корупції, саботажу, порушення національного суверенітету та територіальної цілісності, проявів тероризму можна телефонувати за тел.: (097)-059-0-111; (066)-673-0-111; (063)-288-0-111. Ця інформація буде передана представникам правоохоронних органів, активістам на місцях, які докладуть зусиль для вирішення проблеми.

Очолюватимуть координаційний штаб голова облдержадміністрації Сидір Кізін (керівник), заступник голови обласної ради Руслан Годований, в.о. начальника УМВС України у Житомирській області Юрій Демяненко, перший заступник начальника управління СБУ в Житомиській області Олег Западнюк (заступники керівника), радник голови облдержадміністрації з питань зовнішньоекономічної діяльності Володимир Турчин (виконавчий секретар). До складу штабу входять представники Державної пенітенціарної служби України у Житомирській області, головного управління Міністерства доходів і зборів у Житомирській області, Житомирського прикордонного загону, Житомирського військового гарнізону, директори департаментів облдержадміністрації, представники громадських організацій «Правий сектор», «Самооборона м. Житомира і Житомирської області», «Союз десантників Житомирської області» та інші.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Газпром» ...
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ