Тернопілля: особовий склад пожежно-рятувальної служби області вдосконалює професійну майстерність

Тернопілля: особовий склад пожежно-рятувальної служби області вдосконалює професійну майстерність

14.05.14 14:22 0 667
13 травня, на базі частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону Управління ДСНС України у Тернопільській області відбувся семінар із інспекторським складом пожежно-рятувальних підрозділів, начальниками частин, начальниками пожежно-рятувальних постів області та психологами позаштатної мобільної групи екстреної психологічної допомоги Управління. Даний захід спрямований на вдосконалення професійної майстерності та підтримання особового складу в постійній готовності до дій за призначенням.

Під керівництвом кваліфікованих фахівців Управління присутні вивчали тактику індивідуальної поведінки працівників служби цивільного захисту у місцях скупчення людей та засоби впливу на натовп, вдосконалювали вміння та навики надання потерпілим долікарської допомоги та обговорювали особливості ліквідації надзвичайних ситуацій в місцях з масовим перебуванням людей, порядок дій та заходи безпеки при виявлені вибухонебезпечних предметів, джерел іонізуючого випромінювання, небезпечних хімічних речовин та металевої ртуті (в тому числі й на об’єктах з масовим перебуванням людей) та ряд інших тем. Особливу увагу також було приділено вимогам статей антикорупційного законодавства та питанням щодо дотримання вимог законодавства при здійсненні адміністративно-правової діяльності.

Звертаючись до учасників семінару тимчасово виконуючий обов’язки начальника Управління полковник служби цивільного захисту Віктор Маслей відзначив, що не зважаючи на складну соціально-політичну обстановку в країні пожежно-рятувальні підрозділи й надалі оперативно реагуватимуть на всі можливі надзвичайні ситуації природного, техногенного характеру та долучатимуться до ліквідації наслідків інших резонансних подій. Адже, наголосив він, пріоритетним завданням рятувальників залишається забезпечення надійного захисту населення.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Україні ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ