В Тернополі сергій Надал зустрівся з Генеральним консулом Республіки Чехія у Львові

В Тернополі сергій Надал зустрівся з Генеральним консулом Республіки Чехія у Львові

14.05.14 09:10 0 800
Міський голова Тернополя Сергій Надал зустрівся з Генеральний консул Республіки Чехія у Львові Мирослав Клімом. Під час зустрічі обидві сторони обговорили питання співпраці між Тернополем та містами Чеської республіки, а також можливості залучення інвестицій до Тернополя.

«Міжнародні зв’язки є одним із пріоритетів нашої роботи, - розповідає міський голова Сергій Надал. – Ми уже співпрацюємо з Чехією, зокрема купуємо чеські тролейбуси для пасажирських перевезень тернополян. Сподіваємося, що ця співпраця буде розвиватися і у інших напрямках. Нам важливий ваш досвід у плані не тільки економічного, а й культурного розвитку».

Генеральний консул Республіки Чехія у Львові Мирослав Клімом розповів, що це перший його візит у Тернопіль.

«Я вражений красою Тернополя. Ваше озеро – це перлина посеред міста, у вас дуже чисто та світло, - розповідає генеральний консул Мирослав Клімом. – У сучасних умовах дуже важливо Україні показувати інше обличчя країни. Адже багатьом людям, та й підприємцям закордоном, важко відрізнити Західну Україну від Східної. А одним із моїх завдань є показати усім іншу частину, Західну Україну, де усе спокійно і де є великий потенціал для інвестицій».

Також консул додав, що розуміє важливість налагодження співробітництва Тернополя з містами Європи та Європейського Союзу, та безпосередньо чеськими містами і зазначив, що допомога у цьому плані буде одним із його завдань.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: Штутгарт назвав нового ...

КОМЕНТАРІ