Бійці спеціальної роти патрульної служби щиро вдячні тернопільській громаді за допомогу

Бійці спеціальної роти патрульної служби щиро вдячні тернопільській громаді за допомогу

14.05.14 17:33 0 819
Як вже раніше повідомлялося, міліціонери спеціальної роти патрульної служби УМВС України в Тернопільській області несуть службу на сході України, на блок-постах поблизу Слов’янська. 11-12 травня представники Тернопільської міської ради та громадської організації «Автомайдан Тернопіль» вдруге відвезли їм допомогу, а саме шоломи, бронежилети, наколінники, прилади нічного бачення, утеплені куртки, взуття та продукти харчування.

Командир спецпідрозділу Руслан Білоус та його бійці вдячні тернопільським активістам, які ризикуючи власним життям, відважилися поїхати на Схід України.

- Така допомога є дуже важливою та необхідною під час несення служби в непростих умовах, - каже Руслан Тарасович. - Ми вдячні, що про нас не забувають і забезпечують усім необхідним. Ми ж обіцяємо робити все від нас залежне, щоб забезпечити мир та спокій в Україні.

Найціннішим подарунком, як зізнаються бійці спеціальної роти патрульної служби, для них стали три синьо-жовтих прапори, які передали їм автомайданівці. Стяги міліціонери виставлять на блокпостах, на яких несуть службу.

Бажаємо всім бійцям, які беруть участь у військових діях на Сході нашої держави, швидше повернутися до рідної домівки живими та здоровими.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирською ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ