У Хмельницькому правоохоронці виявили склад із горілчаним фальсифікатом

У Хмельницькому правоохоронці виявили склад із горілчаним фальсифікатом

14.05.14 15:14 0 708
Під час слідчих (розшукових) заходів працівники відділення Державної служби по боротьбі з економічними злочинами Хмельницького міськвідділу вилучили понад 1800 пляшок підробленої горілчаної продукції на загальну суму понад 60 тисяч гривень.

Як повідомив начальник відділення Державної служби по боротьбі з економічними злочинами Хмельницького міського відділу міліції Андрій Репчонок, під час здійснення санкціонованого обшуку за місцем можливого зберігання незаконно виготовлених алкогольних напоїв, а саме на орендованому складі, розташованому в одному із спальних мікрорайонів міста, було вилучено понад 1800 пляшок фальсифікованої горілки, на яких були марки акцизного збору з ознаками підробки.

Вилучені горілчані вироби під відомими марками наразі направлені на експертизи. Також правоохоронцями проводяться заходи по встановленню власника даної продукції та можливі канали її постачання.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 199 Кримінального кодексу України «Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного збору чи голографічних захисних елементів», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненські міліціонери ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ