На Хмельниччині леся Стебло взяла участь у зборах трудового колективу газети “Подільські вісті”

На Хмельниччині леся Стебло взяла участь у зборах трудового колективу газети “Подільські вісті”

15.05.14 13:59 0 782
14 травня 2014 року відбулися збори трудового колективу газети облдержадміністрацій та обласної ради “Подільські вісті” за участю заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації Лесі Стебло, заступника голови обласної ради Ігоря Хитрука, заступника голови НСЖУ Сергія Томіленка.

Складна кадрова ситуація, у зв’язку з відсутністю головного редактора газети та розглядом певних кандидатур на цю посаду загострилися виробничі відносини в середині колективу та викликало розбіжності думок щодо кандидатур на посаду головного редактора.

Тимчасово виконуючий обов’язки головного редактора газети “Подільські вісті” Петро Лічман проінформував присутніх про позитивні зрушення, яких досягнуто протягом останніх місяців, зокрема у завершальному етапі знаходиться розробка веб-сайту газети, складено бізнес-план, щодо можливої закупівлі друк-машини з прибутковістю в майбутньому та доцільною економією на тиржуванні.

У ході зустрічі обговорено проблемні питання колективу, пропозиції щодо подальшого розвитку обласної газети при умові її роздержавлення.

Перед присутніми виступив заступника голови НСЖУ, який підтвердив, що основною проблемою є відсутність прийнятого закону “Про роздержавлення”. “Моделлю співіснування має бути досягнутий компроміс на основі законодавства”, - наголосив Сергій Томіленко.

“Новий головний редактора повинен довіряти своєму колективу, мати надійну опру, водночас колектив має довіряти своєму керівникові”, - зазначила Леся Стебло, - “Тільки у взаємопорозумінні та взаємній підтримці між колективом та керівником можливо досягти значних досягнень”.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: WBC не санкціонувала бій ...
Наступна новина: У Чернівцях правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ