СКУ закликає до всесвітнього бойкоту товарів, вироблених у Росії

СКУ закликає до всесвітнього бойкоту товарів, вироблених у Росії

15.05.14 12:25 0 780
Світовий Конгрес українців (СКУ) закликає до всесвітнього бойкоту товарів, вироблених у Росії, у відповідь на зухвалу агресію Росії проти України.

Про це йдеться у заяві СКУ.

«Росія постійно порушує міжнародні конвенції своїми спробами взяти під контроль території України. Про це насамперед свідчить незаконна і силова анексія Криму, за яку, навіть за статистикою Ради при Президенті Російської Федерації з розвитку громадянського суспільства і прав людини, проголосувало лише 15-30% виборців», – заявляють у СКУ.

Крім цього, щоб зірвати в Україні президентські вибори 25 травня 2014 р., спецслужби та поплічники Росії здійснюють у східній і південній Україні жорстокі акти насильства та провокації, включно з незаконними референдумами у Донецькій і Луганській областях 11 травня 2014 р.

У зв’язку з цим СКУ закликає до всесвітнього бойкоту товарів, вироблених у Росії, аж поки Росія не буде поважати суверенітет, незалежність та територіальну цілісність України згідно з Будапештським Меморандумом про гарантії безпеки 1994 р.

«Світовий Конгрес українців засуджує імперіалістичні дії Росії проти України та закликає міжнародну спільноту підтримати цей бойкот, щоб Росія поважала свої міжнародні зобов’язання, а також щоб забезпечити мир, безпеку і стабільність у Європі», – заявив президент СКУ Євген Чолій.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До 200-річчя від дня ...
Наступна новина: Тернопілля: «Великий ...

КОМЕНТАРІ