В Луцьку ЖЕК № 8 ремонтує покрівлі житлових будинків, що обслуговує підприємство

В Луцьку ЖЕК № 8 ремонтує покрівлі житлових будинків, що обслуговує підприємство

15.05.14 15:11 0 798
Про це повідомляє заступник директора ЖЕК № 8 ЖБК Ольга Возняк. «За кошти підприємства здійснено ремонт покрівлі житлового будинку на пр-ті Соборності, 40. Також у першому під’їзді відремонтовано вхідний дашок, у другому – машинне приміщення та сходову клітку. Такі ж роботи здійснено на Соборності, 20а, 22а - », - зазначає вона.

За її словами, у другому під’їзді житлового будинку на пр-ті Відродження, 45 а виготовлено огорожу та здійснено її фарбування. На пр-ті Соборності, 25 б замінено хвильовий шифер на пісочниці.

«Силами працівників підприємства очищено підвальне приміщення на вул. Коперника, 66, 66а. Також виконано прибирання прибудинкових територій. Зокрема, здійснено косіння трави на прибудинкових територіях: Соборності, 31, 40, 42, пр-т Відродження, 8, 20, вивезено 2 машини побутового сміття», - повідомляє Ольга Возняк.

Окрім цього, здійснено роботи з ремонту мереж водопостачання. У житловому будинку на вул. Кравчука, 26 б замінено трубопровід холодної води, на Ветеранів, 9 (2 під’їзд) відновлено теплоізоляційну систему опалення, а на Кравчука, 26 б здійснено профілактику електрощитової.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ