Учнівське самоврядування міста Луцька в дії

Учнівське самоврядування міста Луцька в дії

15.05.14 13:42 0 780
13 травня на базі Луцького Палацу учнівської молоді відбулося чергове засідання міського учнівського парламенту, до якого входять активні лідери з усіх загальноосвітніх навчальних закладів міста Луцька.

Оскільки навчальний рік підходить до завершення, то варто ретельно проаналізувати вже проведену роботу та спланувати на наступний навчальний рік. Одним із питань було проведення у найближчий термін виборів голови міського учнівського парламенту, так як діюча і активно працююча на цій посаді Марина Тарасюк, учениця 11 класу Луцької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, є випускницею 2013-2014 н.р.. І як би нам не хотілося розлучатися із цьогорічними випускниками, які вже набули певний досвід у парламенті, проте слід провести передвиборчу кампанію і обрати нових представників із навчальних закладів, які достойно зможуть продовжити вже напрацьоване. А зроблено доволі і не мало: різноманітні флеш-моби, акції, тематичні заходи, конкурси, зустрічі з лідерами громадських організацій, і, за останній місяць, - учні парламенту ввійшли у склад дорадчого консультативного органу, який створено при Луцькому міському голові. Слід зазначити і те, що очолив його екс-заступник міського учнівського парламенту Євген Ковальчук, випускник 2011-2012 н.р. Луцької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 25 і теперішній студент Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

На засіданні також проаналізовано роботу волонтерів, які в період з 07 по 27 квітня 2014 року брали участь у Всеукраїнській благодійній акції «Серце до серця», метою якої є збір коштів на придбання медичного обладнання для лікарень України. Відзначено найактивніших учнів із ЗНЗ №№ 1, 2, 4, 5, 7, 9, 12, 19, 20, 21, 22.

Управління освіти Луцької міської ради

72 48 00, 72 80 58

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 16.05 у Хмельницькому ...
Наступна новина: Обласний фестиваль-форум ...

КОМЕНТАРІ