У серпні на Волині відбудуться Європейські Дні Добросусідства

У серпні на Волині відбудуться Європейські Дні Добросусідства

15.05.14 09:46 0 824
Вже традиційно у серпні на волинській ділянці українсько-польського прикордоння відбуватимуться Європейські Дні Добросусідства. Заходи, які відбуваються в їх рамках, спрямовані на активізацію транскордонної співпраці місцевих громад та жителів прикордонних територій на зміцнення взаємної довіри, промоцію природничо-туристичних цінностей поліського прикордоння через організацію активних форм відпочинку.

в ході робочої поїздки у Шацький район, голова Волинської облдержадміністрації Григорій Пустовіт спільно з головою Шацької РДА Олександром Кусько та начальником Луцького прикордонного загону Олександром Білюком обговорили низку організаційних питань щодо проведення Європейських Днів Добросусідства на Волині.

Зокрема, було оглянуто ділянку прикордоння, де за попередніми планами мають відбуватися заходи, окрім того – окреслено майбутній план дій.

«Європейські Дні Добросусідства – ще один приклад дружби між українським та польським народами», - зауважив голова облдержадміністрації.

« Україна долає непростий шлях, однак у нас є підтримка наших західних сусідів. Наш народ відчуває потребу йти до Європи, адже ми – європейська держава. І зробимо все, аби увійти до європейської спільноти демократичних держав», - наголосив Григорій Пустовіт.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ