Луцьк: клуб «Лучеськ» - відпочиваємо активно

Луцьк: клуб «Лучеськ» - відпочиваємо активно

15.05.14 11:29 0 871
Пригріло сонечко, збільшилась тривалість дня і відповідно побільшало відвідувачів в міських клубах за місцем проживання. Спеціаліст міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», керівник клубу «Лучеськ», який розміщений за адресою вул. Декабристів, 23, Наталія Зінь вміло організовує дозвілля та активний відпочинок дітей мікрорайону.

Люблять відвідувачі клубу відпочивати і займатись фізичною культурою і спортом, грати в народні ігри з м’ячами та обручами, які розвивають у них швидкість, кмітливість, координацію рухів і стрибучість. Ці ігри є актуальними в наш час, коли діти ведуть малорухомий спосіб життя, віддаючи перевагу комп’ютерам.

Гра в шашки допомагає дітям розвивати мислення і приймати правильні рішення. Тренажери, які знаходяться в дворі клубу також не пустують. На них люблять займатись і маленькі діти. Їм цікаво, бо старші діти діляться своїм досвідом і навчають малюків.

В клубі проведено конкурс малюнків до Дня Перемоги і до Дня матері. Діти старались і намалювали прекрасні композиції. Увагу привернув малюнок семирічного Володі Алейнікова – це карта України.

Спеціаліст центру спільно з вчителями фізичного виховання НВК № 17 провели змагання з волейболу. Переможці цих змагань братимуть участь у міських змаганнях серед команд клубів за місцем проживання за програмою спартакіади міста 2014 року.

До Дня матері у клубі «Лучеськ» Наталія Зінь організувала і провела особисту першість з дартсу за участю дітей свого клубу та дітей клубу «Білий м’яч», який знаходиться в районі 33 кварталу (спеціаліст Юрій Остромецький). Першість пройшла цікаво, в дружній і спортивній боротьбі.

Усі ці заходи пропагують здоровий спосіб життя, прищеплюють любов до занять фізичною культурою та спортом.

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Польщі критикують ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ