Cпортивні будні Луцької ДЮСШ № 2

Cпортивні будні Луцької ДЮСШ № 2

15.05.14 14:30 0 804
6-8 травня 2014 року збірна команда КЗ «ДЮСШ №2 Луцької міської ради» відділення художньої гімнастики брала участь у Міжнародному турнірі, який традиційно проходить в м. Гродно (Білорусія). В турнірі змагалося понад 200 учасниць з Білорусії, Польщі, Росії, Латвії, Литви, Естонії та України.

Успішно виступили на престижних міжнародних змаганнях спортсменки відділення художньої гімнастики позашкільної установи, які повернулися додому з нагородами. Серед призерів змагань: Богдана Кротік (2 місце) і Юлія Петровська (3 місце).

Непогані результати показали ще дві вихованки тренерів-викладачів КЗ «ДЮСШ №2 Луцької міської ради» з художньої гімнастики Валентини Габідуліної та Оксани Заліщук. Софія Романець посіла почесне 4 місце, а Софія Сидорчук – 7 місце.

10 травня 2014 року на базі ДЮСШ № 2 відбувся турнір з дзюдо серед юнаків та дівчат на призи КЗ «ДЮСШ №2 Луцької міської ради», присвячений Дню Перемоги.

Участь у змаганнях брало понад 100 учасників з Рівненської та Волинської областей.

Привітали юних спортсменів, побажавши їм яскравих перемог ветерани війни в Афганістані Віктор Артюхов, Заслужений тренер України Анатолій Бондарєв і ветеран, засновник дзюдо у Волинській області Вадим Сучилов

Спортсмени хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих у Великій Вітчизняній Війні.

За результатами загальнокомандної першості перемогу здобули господарі – спортсмени відділення дзюдо ДЮСШ № 2, яку готували тренери-викладачі Анатолій Крищук, Світлана Степанюк і Ганна Плотнікова. Друге місце посіла команда з Любомля, а третє – міста Рівне.

Всі призери були нагороджені грамотами, медалями, кубками та солодкими подарунками від організаторів та спонсорів змагань.

Ще однією важливою перемогою відзначилася чоловіча команда ДЮСШ №2 з тенісу настільного, яка вперше за історію існування установи та відділення настільного тенісу потрапила до Супер-ліги Клубного Чемпіонату України.

В сезоні 2013-2014 р.р. команда в складі Майстрів спорту України Назара Грициєнка, Германа Дебіжанського і кандидата у Майстри спорту України Котіка Андрія виступала у Вищій лізі Чемпіонату України. За сумою чотирьох турів команда посіла ІІ місце, що дало право в наступному сезоні виступати в Супер-лізі.

В останньому, ІV-му турі, який відбувся 9-11 травня в м. Жовква, Львівської області, на базі центру настільного тенісу, наші спортсмени серед 11 команд-учасниць вели запеклу боротьба за другу путівку до Супер-ліги. Першу за явної переваги завоювала команда «Перша столиця» з м. Харкова. В останній день наша команда зустрічалась з командою «Бородіно - Робін Гуд» (Київ-Северодонецьк), яку випереджали на 1 очко. В разі програшу команди, до Супер-ліги попадала б команда-суперник, а лучани посіли б лише третє місце.

Проявивши характер і волю до перемоги наші спортсмени впевнено перемогли у всіх поєдинках своїх суперників з рахунком 4:0 і у наступному сезоні виступатимуть у вищому дивізіоні клубних змагань з тенісу настільного.

Вдалому виступу у сезоні 2013-2014 р.р. дирекція установи завдячує тренеру-викладачу відділення Євгену Демчуку і граючому тренеру Назару Грициєнко, а також Федерації тенісу настільного Волині, яка профінансувала участь команди у Вищій лізі цьогорічного чемпіонату.

Закликаємо небайдужих меценатів настільного тенісу допомогти команді достойно виступити і закріпитися в Супер-лізі Клубного Чемпіонату України в сезоні 2014-2015 р.р.

Дирекція школи дуже задоволена виступами юних вихованців позашкільної установи і планомірною роботою тренерів-викладачів відділень щодо покращення результатів юних спортсменів, а з своєї сторони робитиме все можливе для покращення умов проведення навчально-тренувальних занять.

Успішні виступи на змаганнях різних рівнів вселяє надію у те, що молодь буде більш продуктивно працювати на тренуваннях, щоб достойно представляти заклад, місто і державу на різних спортивних змаганнях.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі пожежа ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ