У Львові відбудеться ІV міжнародний соціальний фестиваль «Лютин»

У Львові відбудеться ІV міжнародний соціальний фестиваль «Лютин»

15.05.14 12:47 0 815
16-17 травня за підтримки департаменту соціального захисту населення, департаменту міжнародного співробітництва та туризму, управління молоді та спорту облдержадміністрації у м. Львові відбудеться ІV міжнародний соціальний фестиваль «Лютин».

Під час фестивалю на дітей чекають цікаві майстер-класи, спортивні та козацькі забави, виступи відомих колективів та багато цікавих атракцій. Традиційним є варіння та куштування куліша. Усі діти отримають пам’ятні подарунки.

Громадська організація «Молодіжно-спортивне об’єднання соціально-активних молодіжних ініціатив», яка є організатором фестивалю, запрошує до участі у фестивалі дітей соціально незахищених категорій: дітей-інвалідів, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей із сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах.

Кожен із учасників може підготувати співочі, танцювальні номери або читання віршів до 200-річчя з Дня народження Тараса Шевченка.

Також до участі у фестивалі запрошуються волонтери.

Фестиваль відбудеться за адресою: м.Львів, вул.В. Великого, 14 А, парк «Горіховий гай» (біля кінотеатру «Сокіл»).

Початок о 10.00 год.

Контактна особа у департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації – головний спеціаліст відділу сімейної політики – Наталія Пашина (255-47-96, 097 395 23 59).

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ