Правоохоронці Львівщини викрили шахрайку, котра незаконно привласнила майже 12 тисяч гривень

Правоохоронці Львівщини викрили шахрайку, котра незаконно привласнила майже 12 тисяч гривень

15.05.14 10:19 0 844
Золочівські працівники міліції викрили місцеву шахрайку, котра протягом п’яти років незаконно отримувала субсидії на відшкодування витрат для оплати житлово-комунальних послуг.

У Золочеві працівники міліції, 12 травня, під час проведення перевірки встановили, що 48-річна мешканка району у період з 2008 року по 2013 рік шахрайським методом заволоділа державними грошовими коштами у сумі майже 12 тисяч гривень.

«Зловмисниця неодноразово подавала в управління праці та соціального захисту населення Золочівської районної державної адміністрації неправдиву інформацію щодо свого майнового стану. Таким чином жінка протягом п’яти років отримала субсидій на відшкодування витрат для оплати житлово-комунальних послуг на загальну суму майже 12 тисяч гривень», - повідомив начальник Золочівського райвідділу міліції полковник міліції Богдан Лазорчик.

Зі слів шахрайки, у неї важке матеріальне становище і вона хотіла таким чином зекономити свої кошти.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (шахрайство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Українській армії вже ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ