У Львівській області офіцери ЛьвДУВС пройшли курс бойової підготовки

У Львівській області офіцери ЛьвДУВС пройшли курс бойової підготовки

15.05.14 08:32 0 1015
50 офіцерів Львівського державного університету внутрішніх справ 7 травня пройшли експрес-курс бойової підготовки в навчально-тренувальному центрі «Верещиця».

Варто нагадати, що наприкінці березня та на початку квітня цього року відбулись тактико-спеціальні навчання для курсантів факультетів з підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції. Тоді ж і виникла ідея проведення подібних занять для офіцерського складу.

Цього разу працівники кафедри тактико-спеціальної підготовки підготували для постійного особового складу два види практичних занять, яким передувала теоретична підготовка.

Спершу, для офіцерів провели тренування виконання неповного розбирання та збирання автомата Калашникова, відпрацювання виконання стрілецьких вправ з автомата (стоячи, лежачи та з стоячи на коліні) та лазіння «по-пластунськи».

На другому етапі проведення навчань, перед правоохоронцями стояло завдання подолати загальновійськову та психологічну смуги перешкод, з яким останні впорались на відмінно.

Завершальною частиною бойової підготовки стали практичні стрільби з автомата Калашникова та пістолета Макарова. Участь у стрільбах взяв і виконуючий обов’язки ректора полковник міліції Валерій Середа.

Варто відзначити, що у рамках проведення занять з професійної підготовки правоохоронці раз у місяць відвідують тир, де вдосконалюють практичні навички зі стрільби з пістолета Макарова. Однак, як зазначають самі офіцери, навики зі стрільби з автоматичної зброї є не у багатьох.

В усіх учасників навчань залишились тільки позитивні враження та емоції. До того ж, офіцери визнали необхідність частіше проводи подібні заняття.

Відділ зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС,

фото Володимира Барни та Андрія Колодки
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові у соборі св. Юра ...
Наступна новина: Внесено зміни до деяких ...

КОМЕНТАРІ